Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kom ihåg att logga in för att samla poäng på dina köp!
Superdefense CC Cream SPF 30 Medium/Deep
Superdefense CC Cream SPF 30 Medium/Deep

Superdefense CC Cream SPF 30 Medium/Deep

Clinique

Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector är en multifunktionell produkt med en lätt och härlig konsistens som mjukt glider på huden och gör den strålande, slät och smidig.
295 kr
Medium/Deep

Recensioner

miss Lopez | 2017-05-09
Jag har använt tre tuber i sträck nu och den här täcker bra utan att bli torr eller kakig. Till vardags har jag ingen foundation tillsammans med denna kräm, men vid festmakup för mer täckande bas så kan jag lägga på mineralpuder foundation och resultatet blir jättefint. Enda minuset med denna är att den torkar snabbt in i huden att du riskerar att ta lite extra/för mycket, så du inte missar hals och blir randig i ansiktet. Detta har jag löst med att blanda en liten klick av cckrämen med min dagkräm (har varit olika märken de senaste tre tuberna funkat lika bra oavsett) och det blir ett jättebra jämt resultat i hyn. Jag har normalhy med t-zon och jag får inga bieffekter eller problem med denna kräm
Sanna Larsson | 2017-03-03
En perfekt bas som jämnar ut huden och trollar bort röda partier i ansiktet. Jag använder den som bas under en foundation. Eftersom den täcker väldigt bra så behövs bara en ytterst liten mängd foundation.
Emma | 2017-02-23
En av mina absoluta favorit CC produkter. Håller hela dagen och man får ett naturligt resultat.

Mer Information

Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector är en multifunktionell produkt med en lätt och härlig konsistens som mjukt glider på huden och gör den strålande, slät och smidig. Den ger medeltäckning och en naturligt strålande finish som håller hela dagen. Cremen kan användas ensam eller under foundation. Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector passar till alla hudtyper. Formeln är oljefri och täpper inte till porerna.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22