Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub

City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub

Clinique

Dubbelverkande mask som rengör och exfolierar huden - en ultimat, djuprengörande behandling.
395 kr

Recensioner

Pernilla | 2017-02-24
Helt klart en av mina favoritmasker, har köpt den om och om igen sedan den lanserades. Den verkligen glider ut på ansiktet och man behöver otroligt lite produkt för att täcka hela ansiktet. Jag känner mig otroligt ren och fräsh efter att ha använt denna.
Joanna | 2017-02-16
Det här måste va den drygaste ansiktsmasken någonsin! Den är också välidgt fräsch med peelingen i masken som gör så att man skrubbar ansiktet när man tvättar bort masken. Ger också ett fräscht resultat, kanske hade önskat ännu mer arbetande mot finnar och orenheter dock
Ida Byström | 2017-02-16
Denna mask är rätt ny för mig då jag vill ha en veckomask! Man blir väldigt stel i ansiktet och känner hur det kittlar till under masken då den arbetar med att ta bort orenheter. Man skrubbar bort den och jag tycker att alla orenheter verkligen rensas bort. Jag känner mig alltid len och fräsch efter jag använt den, den räcker väldigt länge och produkten är dryg så du behöver inte mycket till ditt ansikte.

Mer Information

Dubbelverkande mask som rengör och exfolierar huden - en ultimat, djuprengörande behandling. Naturligt bambuträkol och kaolinlera hjälper till att ta bort föroreningar och orenheter, samtidigt som naturliga kiselpärlor förfinar hudens struktur.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22