Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Take The Day Off Makeup Remover 125 ml

Take The Day Off Makeup Remover 125 ml

Clinique

Makeupborttagning som snabbt tar bort hårt sittande ögon- och läppmakeup. Perfekt även till vattenfast mascara. Irriterar eller kliar inte. Testad av ögonläkare.
215 kr

Recensioner

N | 2018-07-16
Den här ÄR den bästa ögonsminksborttagningen någonsin! Jag har testat diverse olika men en stund efter att jag sköljt och tvättat ansiktet tårades mina ögon något så fruktansvärt, men det har aldrig hänt med denna! Dyr ja, men värd varenda krona!
Ginny | 2018-06-26
Fantastisk sminkborttagning om än dyr, funkar toppen även till vattenfast smink. Litet minus för krånglig flaska/kork, det är lätt att man spiller ut en massa när man ska ta det på bomullsrondeller.
waffa | 2018-03-11
Väldigt bra, rengör ansiktet från all makeup och lämnar huden ren och återfuktad.

Mer Information

Makeupborttagning som snabbt tar bort hårt sittande ögon- och läppmakeup. Perfekt även till vattenfast mascara. Irriterar eller kliar inte. Testad av ögonläkare. Passar även kontaktlinsbärare.
Skaka noggrant före användning. Fukta en bomullsrondell med makeupborttagningen. Rengör ett öga i taget. Applicera på ögonområdet och håll bomullsrondellen där i några sekunder och torka sedan av med nedåtgående rörelser.Upprepa med ny bomullsrondell om det behövs. Använd en ny bomullsrondell för att ta bort läppstift. Skölj av kallt vatten.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volym:125 ml
Hudtyp:Kombinerad
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22