Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Take The Day Off Makeup Remover 125 ml
Kampanj 20%...

Take The Day Off Makeup Remover 125 ml

Clinique

Makeupborttagning som snabbt tar bort hårt sittande ögon- och läppmakeup. Perfekt även till vattenfast mascara. Irriterar eller kliar inte. Testad av ögonläkare.
172 kr215 kr

Recensioner

Emma | 2017-03-29
WOW! Första intrycket var fantastiskt. Provade att ta bort ett vatten fast liquid lipstick (Stila Cosmetics) och den röda färgen gled av läpparna i ett svep utan att behöva gnuggas bort och tära på läpparna. Kommer aldrig att köpa en annan makeup borttagning efter denna, jag är så kär i denna produkt!
Josefine | 2017-03-19
Bästa removern jag testat! Tar bort makeup effektivt utan att svida eller ge grumlig syn. Mycket dryg.
Sara | 2017-03-18
Den absolut bästa ögonsminksborttagningen!! Den svider inte i ögonen och tar bort ögonskugga, mascara och ögonfranslim i ett svep. Använt denna i flera år, kommer nog aldrig byta. Den är grym.

Mer Information

Makeupborttagning som snabbt tar bort hårt sittande ögon- och läppmakeup. Perfekt även till vattenfast mascara. Irriterar eller kliar inte. Testad av ögonläkare. Passar även kontaktlinsbärare.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22