Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Chubby Lash Fattening Mascara, Jumbo jet 10 ml
Chubby Lash Fattening Mascara, Jumbo jet 10 ml

Chubby Lash Fattening Mascara, Jumbo jet 10 ml

Clinique

Stor borste, stor förändring. Överdimensionerad, volymuppbyggande borste som transformerar dina fransar från fina och känsliga till fascinerande och fylliga.
195 kr

Recensioner

Pauline | 2017-08-13
Bästa mascaran någonsin!! Ger rikligt med volym, separerade djupsvarta fransar och håller länge. Är perfekt för mina känsliga ögon. Älskar den stora borsten!
Paméla | 2017-04-22
Den här mascaran har allt. Den ger volym, längd och är lätt att applicera då den inte klumpar sig. Den ger inte heller med sig när det är fuktigt i luften. Älskar även hur borsten är formad!
Eva-Lotta Moberg | 2017-03-09
Oslagbar! Fyllig, fransarna blir längre & sitter som berget även om det regnar! Bästa mascaran ever!

Mer Information

Stor borste, stor förändring. Överdimensionerad, volymuppbyggande borste som transformerar dina fransar från fina och känsliga till fascinerande och fylliga. Fyllig färg som enkelt bygger upp fransarna till exakt det resultat du önskar. Testad av ögonläkare.
Börja så nära franskanten som möjligt och rör borsten i zick-zack rörelser från rot till spets. Upprepa om du önskar bygga upp mer fyllighet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22