Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
High Impact Curling Mascara Black
High Impact Curling Mascara Black

High Impact Curling Mascara Black

Clinique

Ger fransarna den längsta, modigaste och mest uppåtriktade looken, utan att rycka, slita eller dra. Den bågformade borsten lyfter upp varje liten ögonfrans.
225 kr

Recensioner

aaaa | 2017-04-27
kommer alldeles för mycket mascara på borsten som man inte lyckas skrapa av tyvärr, vilket leder till att det klumpar på fransarna. tycker även att det är jätte svårt att få bort produkten då det börjar smula så fort den går i kontakt med vatten
Anna | 2017-02-26
Grym! Är den enda maskaran jag testat från qlinique, men är frälst. Tränar väldigt mycket men den håller sig på plats under svettiga pass, men är samtidigt lätt att ta bort med varmt vatten vilket gör att inte fransarna slits. Fransarna blir väldigt böjda precis som jag upplever att fransar blir av vattenfasta maskaror.
Therese | 2017-02-23
Sitter bra och kladdar inte men ger samtidigt både volym och längd. Bra för känsliga ögon.

Mer Information

Ger fransarna den längsta, modigaste och mest uppåtriktade looken, utan att rycka, slita eller dra. Den bågformade borsten lyfter upp varje liten ögonfrans. Smul- och flagningsresistent i upp till 24 timmar. Oftalmologiskt testad.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22