Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black

High Impact Mascara Black

Clinique

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket.
225 kr
Black

Recensioner

Matilda | 2018-03-30
Köpte denna baserat på de bra recensionerna den fått och använt den i en veckas tid och den gör sig inte värt dom goda recensionerna den fått. Händer inte mycket och finns bra mycket bättre mascaror att köpa.
Jessica | 2018-03-24
Jättebra! Använt många mascaror. Vill ha längd och volym det får man med denna. Går att bygga på hur mkt som helst utan att det blir stelt och klumpigt. Fransarna ser ändå mjuka och fina ut. Fylliga och långa! Väldigt nöjd!
Annica | 2018-03-15
Det händer inte mycket med denna mascara. Har använt den ca fyra veckor och den är redan lite för torr för optimalt resultat. Fördelen med denna är att den är lätt att tvätta bort.

Mer Information

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket. Använd den en gång och du kommer att känna dig naken utan den. Oftalmologiskt testad.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa mascara
Börja vid ögonfransroten och vicka borsten till toppen av fransarna. Upprepa för att få en intensivare look. Håll borsten vertikalt vid applicering på de undre fransarna. Pumpa inte borsten in och ut ur behållaren – då kan det komma in luft som torkar ut mascaran. Låt mascaran torka mellan appliceringarna för att undvika att den klumpar sig. Ta bort med din favorit bland Cliniques makeuprengöringsprodukter.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22