Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black

High Impact Mascara Black

Clinique

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket.
235 kr
Black

Recensioner

Linda | 2018-08-09
Sitter som den ska under arbetsdagen men smular sig efter 8+ timmar. Ger inte pandaögon som andra maskaror kan göra om man använder ögonkräm. ger volym och lite längd. Kan kanske passa även för känsliga personer, jag reagerar inte på denna. Var tvungen att återgå till denna efter flera års användning av Estee Lauder Sumptuous (min favvo) som jag tyvärr började reagera på (eksem, rödhet och kli,bytte till ny sumptuous men samma resultat), då var denna räddningen.
Emma | 2018-07-06
Har länge använt Clinique lash power mascara och tänkte att denna skulle vara liknande, köpte två eftersom det var rea på hemsidan. Den har helt annan formula än lash power (som håller hela dagen). Den här mascaran fäller riktigt mycket, man blir helt svart under ögonen efter bara någon timme, och den svarta färgen går inte att gnugga bort utan sitter som berget. Har inte upplevt detta med t.ex. Clinique lash power mascara eller andra billigare märken för den delen. Helt bortkastade pengar, undvik denna.
Sus | 2018-06-05
Riktigt bra mascara! Har korta, tunna fransar och har nog testat mig igenom de flesta märken. Den här är en av tre mascaror som faktiskt håller vad den lovar. Fransarna blir längre och fylligare. Tycker docknatt mascaran kan lägga sig lite under ögonen mot slutet av dagen, därav betyg 4/5.

Mer Information

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket. Använd den en gång och du kommer att känna dig naken utan den. Oftalmologiskt testad.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22