Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans innan jul, se kassasidan. Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. 

Chubby Lash Fattening Mascara, Jumbo jet 10 ml
Chubby Lash Fattening Mascara, Jumbo jet 10 ml

Chubby Lash Fattening Mascara, Jumbo jet 10 ml

Clinique

Stor borste, stor förändring. Överdimensionerad, volymuppbyggande borste som transformerar dina fransar från fina och känsliga till fascinerande och fylliga.
215 kr

Recensioner

Ingrid | 2018-08-16
Bästa mascaran som jag har provat. Slår både lancome o Dior. Sitter riktigt bra, men är lätt att få bort med varm vatten. Den både för länger o gör fransarna tjockare. Och ett stort plus för färgar av sig på ögonlocket
Faezeh | 2018-04-28
Mycket bra mascara. Volym och längd! Bästa.
Denise | 2018-04-04
Jätte grym mascara speciellt om man vill att mascaran ska sära på fransarna och inte klumpa så mycket för det är exakt vad denna gör. Ser ut som att man har lösfransar på sig:)

Mer Information

Stor borste, stor förändring. Överdimensionerad, volymuppbyggande borste som transformerar dina fransar från fina och känsliga till fascinerande och fylliga. Fyllig färg som enkelt bygger upp fransarna till exakt det resultat du önskar. Testad av ögonläkare.
Börja så nära franskanten som möjligt och rör borsten i zick-zack rörelser från rot till spets. Upprepa om du önskar bygga upp mer fyllighet.
Volym:10 ml
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Transparent
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22