Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Stay-Matte Sheer Pressed Powder Stay Golden
Stay-Matte Sheer Pressed Powder Stay Golden

Stay-Matte Sheer Pressed Powder Stay Golden

Clinique

Glansabsorberande, oljefri formula. Den skira konsistensen ger huden ett perfekt, matt utseende. Passar fet hud och hud med feta partier.
295 kr
Stay Golden

Recensioner

Madde | 2017-10-16
Negativt: detta pudret har krossats/gått sönder flertal gånger utan att jag gjort något speciellt med de. Positivt: lägger sig super fint, man kan fylla på fleraaaa gånger under dagen utan att det blir kakigt. Räcker med ett lager den början och det blir skit snyggt. Den mattar dock inte ner så mycket på min hy men det beror mycket på att jag inte har så bra hudvårdsrutin. Är mycket torr och jag återfuktar inte så min hud överproducerar olja men det är ändå det bästa pudret jag prövat för min hy.
Linn | 2017-09-23
Jag har känslig och torr hy, men detta puder passar mig perfekt. Jag använder egen puderborste och är noggrann med att applicera lite produkt istället för tjocka lager. Nyansen invisible är bra om du har ljus hud med röda eller blanka partier som behöver mattas ner.
Emelie Jacobi | 2017-03-08
Ett mycket bra foundation puder med hög täckgrad och lätt att applicera.

Mer Information

Glansabsorberande, oljefri formula. Den skira konsistensen ger huden ett perfekt, matt utseende. Passar fet hud och hud med feta partier. Fräsch, hållbar look och känsla, även efter flera appliceringar.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22