#
100BON

Klubberbjudanden

Våra klubberbjudanden gäller alla medlemmar mot uppvisande av legitimation eller klubbkort t.o.m. 6 juni 2017 eller så länge lagret räcker. Vid köp på Kicks.se måste du vara inloggad som klubbmedlem för att ta del av dessa erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, prisjusteringar och slutförsäljningar.

25% rabatt på produkter från Elizabeth Arden

Just nu får du som är eller blir medlem i KICKS Club 25% rabatt på produkter från Elizabeth Arden!

Shoppa här!

25% rabatt på allt från Hugo Boss

Just nu får du som är eller blir medlem i KICKS Club 25% rabatt på Hugo Boss!

Shoppa här!

25% rabatt på KICKS makeupborstar

Använd rätt teknik och verktyg för att lägga din makeup med lika säker hand som makeupartisterna. Just nu får du som är eller blir medlem i KICKS Club 25% rabatt på KICKS makeupborstar!

Shoppa här!

bareMinerals Get started Complexion Kit

bareMinerals Get Started Kit - sex delar till ett oslagbart pris! Allt du behöver för att skapa en naturlig makeup för vardag och fest. Just nu får du som är eller blir medlem i KICKS Club bareMinerals Get started Complexion Kit för 429 kr!

Shoppa här!

25% rabatt på allt från Sally Hansen

Sally Hansen har ett brett sortiment som innefattar vård för alla sorters naglar och även ett utbud av skyddande lack i många olika färger. Just nu får du som är eller blir medlem i KICKS 25% rabatt på allt från Sally Hansen!

Shoppa här!

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...