Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MID SEASON SALE 30-70%!  För en tryggare rea handla online. 

Medlemsvillkor

KICKS Kosmetikkedjan AB (org.nr. 556432-9281) (”KICKS”).
KICKS Club är ett lojalitetsprogram, där du samlar poäng som sedan omvandlas till bonuscheckar. Du får även rabatter och andra förmåner samt generella och personligt anpassade erbjudanden baserat på dina preferenser. För att kunna leverera det så använder KICKS uppgifter så som din köp- och orderhistorik och hur du som medlem använder KICKS digitala tjänster.

För närmare information om hur KICKS hanterar och behandlar dina personuppgifter, se KICKS Integritetspolicy KICKS Integritetspolicy.

Medlemskap och klubbkort
KICKS Club är ett kostnadsfritt och kortlöst medlemskap som gäller i alla KICKS butiker och på kicks.se. Medlemskapet i KICKS Club är personligt och får inte överlåtas till någon annan och utfärdas endast till privatpersoner som är minst 16 år. Du får bara ha ett medlemskap i KICKS Club och medlemsförmånerna gäller enbart för inköp till eget hushåll.

Du kan bli medlem i KICKS Club i alla KICKS svenska butiker, via kicks.se eller Kundservice.
Som medlem kan du registrera dina köp med legitimation, medlemsnummer eller andra kontaktuppgifter som du har lämnat till KICKS. Eftersom bonuscheckar och andra personliga rabatter är unika och endast kan användas av dig kan KICKS kräva giltig ID-handling för att styrka din identitet.

Personnummer används för att identifiera dig som medlem, för att hålla din adress uppdaterad och för att erbjuda dig ett kortlöst medlemskap. 

För medlemmar med skyddad identitet görs inga postala utskick från KICKS. Om du har angett telefonnummer och e-postadress på Mina Sidor på KICKS hemsida kommer du dock fortfarande få kommunikation via e-post och sms. Inställningar för dessa utskick kan du själv anpassa genom att  logga då in på Mina Sidor.

Bonus
Som medlem får du en bonuspoäng per krona (1 bonuspoäng = 1 kr) när du handlar på KICKS. Presentkort och inköp betalade med bonuscheck ger inte bonuspoäng.

Bonuspoäng utbetalas i form av bonuscheckar. De bonuspoäng som du samlat in under de senaste 24 månaderna ligger till grund för bonuscheckar. När du uppnått 1250 bonuspoäng skickas en bonuscheck på 25 kr ut till dig. Bonuschecken kan användas som rabatt vid köp i KICKS butiker eller på kicks.se. Bonuscheck kan varken helt eller delvis inlösas mot kontanter. Förlorad bonuscheck ersätts ej.

Du kan hålla dig uppdaterad angående din nivå för bonuspoäng på Mina Sidor på kicks.se.

Medlemsnivåer
KICKS Club har för närvarande tre medlemsnivåer; Member 0-999 poäng, Silver 1000-2999 poäng, Gold 3000+ poäng. Medlemsnivån är baserad på totalt köpbelopp de senast 12 månaderna.

När du uppnått den poäng som krävs för respektive nivå, uppgraderas du och bibehåller din nya medlemsnivå under 12 månader. Därefter är det totalt köpbelopp senaste 12 månaderna, som ligger till grund för kommande nivåstatus. Upp- och nedgradering sker löpande under året.

Personliga erbjudanden och kundanalys
Genom ditt medlemskap i KICKS Club kan du få ett personligt och anpassat innehåll. Det innebär att KICKS kommer visa produktrekommendationer som vi tror att du gillar baserat på de produkter du har köpt och ditt köpmönster. KICKS tar också hänsyn till det du har intresserat dig för genom klick och sökningar på KICKS digitala tjänster. Ytterligare information som KICKS kan komma att använda för detta kan vara preferenser som du angivit, geografisk data, inställningar i KICKS digitala tjänster, ålder, kön, köpfrekvens, resultat från kundnöjdhets- och marknadsundersökningar.

För att KICKS ska kunna förbättra sina erbjudanden och tjänster för dig och våra medlemmar i stort, kan KICKS komma att analysera data kopplad till individer samt affärsanalyser utifrån data som inte kopplas till en specifik individ.

Avsluta medlemskap
Medlemskapet gäller tills vidare och du kan när som helst avsluta det genom att kontakta Kundservice, se kontaktuppgifter nedan. KICKS har rätt att avsluta ditt medlemskap, exempelvis vid misstanke om att medlemskapet missbrukas eller används på olovligt sätt. Om du inte registrerat ett medlemsköp på 24 månader och varit inaktiv avlutas ditt medlemskap automatiskt. Senast 15 dagar efter ditt medlemskap upphört raderas dina personuppgifter som använts för KICKS Club.

Ändringar av medlemsvillkor
KICKS förbehåller sig rätten att vidta ändringar av villkoren för KICKS Club. Ändringar av medlemsvillkoren kommer att informeras på kicks.se en månad innan villkorsändringen träder i kraft. De vid var tid gällande villkor finns tillgängliga kicks.se/medlemsvillkor.

Kontaktuppgifter till KICKS
Kontaktuppgifter till Kundservice vid frågor om KICKS Club.

Kundservice
KICKS Kosmetikkedjan AB
Box 426
101 28 Stockholm

E-post: kundservice@kicks.se
Telefon: 020-42 3222

***
Medlemsvillkoren uppdaterades senast 2018-04-25