W
Weleda

#
100BON
 
Depend Cuticle Peeling

Cuticle Peeling

Det första och viktigaste steget till friska och starka naglar är att rengöra nagelbanden. Cuticle Peeling tar bort döda hudceller och hudrester på nageln. Ökar syretillförseln vilket påskyndar cellförnyelsen och näringsflödet till nageln. Detta ger...
69 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
4 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Det första och viktigaste steget till friska och starka naglar är att rengöra nagelbanden. Cuticle Peeling tar bort döda hudceller och hudrester på nageln. Ökar syretillförseln vilket påskyndar cellförnyelsen och näringsflödet till nageln. Detta ger snabbare nagelväxt och en bättre nagelkvalitet och en vackrare naturlig nagel. Berikad med Aloe vera.
Volym: 10 ml

ANVÄNDNING

Applicera Cuticle Peeling på nagelbanden och nedre delen av nageln om det finns hudrester där. Låt verka i 1 minut. Borsta rent med en nagelborste. Vid borstning – var noggrann med att inget stänk kommer ögonen. Se varningstext. Skrapa bort eventuella rester i sidled på nagelplattan med en manikyrpinne. Avsluta behandlingen med att tvätta händer noggrant med tvål och ljummet vatten för att neutralisera processen. Rengöringen med Cuticle Peeling gör du 1 gång/vecka.

Varning: Innehåller alkali. Undvik all kontakt med ögonen. Kan orsaka blindhet. Förvaras oåtkomligt för barn. OM produkt kommer i ögonen, skölj omedelbart med mycket ljummet vatten och uppsök läkare om irritation kvarstår. Utsätt inte produkten för solljus.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-05
Mina nagelband tenderar att "krypa upp" på nageln så att det ser ofräscht ut och blir svårt att lackera. Det här är en toppenprodukt som trollar bort mitt problem helt! Nagelbanden ser rena och friska ut och hela nagelbädden blir fri så att jag kan lackera om jag vill. Fast jag tycker mina naglar har blivit så fina av den här produkten att jag inte alltid känner att jag vill dölja dem med lack... =)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-02
Använt denna i ett år nu och är dags att köpa ny. Väldigt effektiv och snyggt resultat! Används med fördel tillsammans med en orangepinne och en nagelborste.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-06-18
Jättebra! Stor skillnad mot dess föregångare som inte var kemisk utan hade slipande korn i sig. Den här fungerar.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-19
En stående del i min nagelvård! Lätt att massera över nageln och mjukar upp döda hudceller så det går lätt att 'skrapa' bort dom utan att skada nagelytan! Mina naglar ser direkt rena och fina ut efter användning! Ett måste för nagelvården!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...