Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

O2 3-step Action

O2 3-step Action

Depend

Denna 3-stegsmetod är den överlägset bästa behandlingen för att återuppbygga torra, flisiga eller mjuka naglar, eller naglar som har allmänt dålig kvalitet.
199 kr

Recensioner

Maria | 2018-08-19
Mycket bra produkt som funkar och handcremen luktar dessutom gott
Sofia Vampertzis | 2016-06-22
Jag blev glatt överraskad redan första gången jag använde den, även om jag ännu inte sett resultat (använt endast 1 gång) förväntar jag mig att denna serie är mycket bättre än den gamla. Den gamla funkade faktiskt, jag var nöjd med den. Dock känns det som om denna serie fått en mycket fräschare och godare doft, och designen har också fått ett lyft. Alla 3 produkter har sammanhängande färger, former och doft, det ger en känsla av kvalité och att produkterna används tillsammans. Dessutom får man en nagelborste, nagelfil och manikyrpinne på köpet! Hoppas bara att det inte är ett bra-första-intryck och att produkterna är lika bra som de ser ut och doftar :)
Snövit | 2016-03-07
Markant försämring mot deras förra budgetkit. Man får färre och sämre produkter för ett högre pris, och detta gör inte samma skillnad på naglarna ens vid regelbunden användning.

Mer Information

Denna 3-stegsmetod är den överlägset bästa behandlingen för att återuppbygga torra, flisiga eller mjuka naglar, eller naglar som har allmänt dålig kvalitet. Genom en speciell mix av ett antal patenterade råvaror har Depend lyckats med att lyfta nagellack och nagelvårdsprodukter till en ny dimension. Det unika i denna serie av produkter är att genomsläppet av syre genom den lackade ytan är 30 % bättre jämfört med ett genomsnitt av de lackprodukter som finns på marknaden idag.
Kitet innehåller:
Cuticle Peeling 10 ml
Grape & Avocado Nail Oil 11 ml
Hand & Cuticle Cream 20 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22