Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Overnight Strengthener

Overnight Strengthener

Depend

För dig med extremt torra naglar som lätt flisar sig. Overnight Strengthener återfuktar och förhöjer motståndskraften.
99 kr

Recensioner

Ida K | 2017-02-24
Fungerade bättre än vad jag trodde! Mina naglar har blivit lite förstörda pga gelenaglar och lösnaglar och detta är det som fungerat bäst hittills för att få naglarna att bli starkare igen. Dom flisar inte och dom ser redan mycket bättre ut efter bara en vecka, så hoppas att jag ser ännu tydligare resultat efter fler veckors användning!
Ida Johanna Arvidsson | 2017-02-16
Är inte alltid så snäll mot mina naglar utan missköter dem rätt friskt ibland. Detta trots att snygga naglar är väldigt viktigt för mig. Men då finns denna produkt som räddar mig. Har den bredvid sängen så jag aldrig glömmer den
Gabriella Nadja | 2016-02-27
Cool produkt som är väldigt praktiska och effektiv. Jag var först lite skeptisk men var nyfiken så jag provade den och det funkade jätte bra. Jag gillar att den är dubbel effektiv: den funkar på riktigt och den arbetar under natten när jag sover. Skönhetssömn med andra ord! :-)

Mer Information

För dig med extremt torra naglar som lätt flisar sig. Overnight Strengthener återfuktar och förhöjer motståndskraften. Återuppbygger molekylarmeringen i nagelplattan vilket stärker och skyddar nageln. Förhindrar att vatten och starka vätskor etc. tränger in i nageln och torkar ut den eller gör den porös. Allt detta gör att nageln växer snabbare, blir längre och vackrare.
Volym:10 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22