15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Depend Overnight Strengthener

Overnight Strengthener

För dig med extremt torra naglar som lätt flisar sig. Overnight Strengthener återfuktar och förhöjer motståndskraften. Återuppbygger molekylarmeringen i nagelplattan vilket stärker och skyddar nageln. Förhindrar att vatten och starka vätskor etc....
99 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
5 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

För dig med extremt torra naglar som lätt flisar sig. Overnight Strengthener återfuktar och förhöjer motståndskraften. Återuppbygger molekylarmeringen i nagelplattan vilket stärker och skyddar nageln. Förhindrar att vatten och starka vätskor etc. tränger in i nageln och torkar ut den eller gör den porös. Allt detta gör att nageln växer snabbare, blir längre och vackrare.
Volym: 10 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-02-24
Fungerade bättre än vad jag trodde! Mina naglar har blivit lite förstörda pga gelenaglar och lösnaglar och detta är det som fungerat bäst hittills för att få naglarna att bli starkare igen. Dom flisar inte och dom ser redan mycket bättre ut efter bara en vecka, så hoppas att jag ser ännu tydligare resultat efter fler veckors användning!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Är inte alltid så snäll mot mina naglar utan missköter dem rätt friskt ibland. Detta trots att snygga naglar är väldigt viktigt för mig. Men då finns denna produkt som räddar mig. Har den bredvid sängen så jag aldrig glömmer den
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-27
Cool produkt som är väldigt praktiska och effektiv. Jag var först lite skeptisk men var nyfiken så jag provade den och det funkade jätte bra. Jag gillar att den är dubbel effektiv: den funkar på riktigt och den arbetar under natten när jag sover. Skönhetssömn med andra ord! :-)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-06-27
Den är riktigt bra! Hade dö-mjuka naglar innan som brast hela tiden och aldrig blev riktigt långa så att man kunde unna sig en fransk manikyr på en salong. Men mina naglar är förvånansvärt starkare och jag bara älskar att äntligen ha långa naglar!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-06-24
Stryker på ett lager av detta såfort mina naglar är utan nagellack och jag märker faktiskt skillnad på en dag! mina flisar sig otroligt lätt och tror även att det är därför nagellack inte sitter lika bra på mig. Denna är nagelns räddare i nöden.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...