Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
7 Day Starter Kit

7 Day Starter Kit

Depend

Depend 7 Day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”.
99 kr

Recensioner

Charlotta Norrman | 2017-07-27
BÄSTA EVER!!! Jag vill bara ha denna serien nu, för jag behöver bara göra manikyr och måla naglarna var 10e dag! Jag rengör nageln med step1, målar 2 ggr med färg- step2 och toppar med ett lager step3. Ofta hinner färgen växa ut innan jag byter! Om jag lagt på en transparent färg med ngt glitter i sitter färgen ännu bättre.
Jessica | 2017-01-17
Superbra!!! Får lacket att sitta och det blir riktigt blankt och fint med topplacket! Går att ha vilket billigt nagellack man vill i mellan detta och det blir jättefint.
Emma Göransson | 2016-09-28
Håller längre än vanliga nagellack men inte i 7 dagar. Enkelt och snabbt att måla. Blir jättefint resultat. Glansigt! Får alltid komplimanger och frågor om hur jag lyckats få nagellacket så fint. Rekommenderas!

Mer Information

Depend 7 Day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover.
Depend 7 Day är en 4-stegsbehandling och med detta Starter Kit får du de basprodukter som du alltid behöver. 
Innehåller:
1 st 7 Day CLEANSER 35 ml
1 st 7 Day BASE 5 ml
1 st 7 Day TOP 5 ml
1 st manikyrpinne
1 st fil.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22