Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Eye Palette 001 Warm
Eye Palette 001 Warm
Eye Palette 001 Warm
Eye Palette 001 Warm
Eye Palette 001 Warm
Eye Palette 001 Warm
Eye Palette 001 Warm
Eye Palette 001 Warm

Eye Palette 001 Warm

DIOR BACKSTAGE

Upptäck Diors rikligt pigmenterade ögonpalett som innehåller primer, ögonskugga, highlighter och eyeliner.
520 kr
001 Warm

Recensioner

Julia | 2018-12-11
Alltså denna palett är så himla fin! Har länge letat efter en palett med lila/rosa nyanser och denna är helt underbar! Tycker den innehåller exakt de lila tonerna som ser naturligt fina ut. Var först skeptisk till primern, att den var med i paletten, men den är sååå bra tillsammans med skuggorna. Speciellt till dig med gröna ögon som mig så är detta ett tips, ögonen kommer verkligen fram med hjälp av dessa lila toner.

Mer Information

Upptäck Diors rikligt pigmenterade ögonpalett som innehåller primer, ögonskugga, highlighter och eyeliner. Dior Backstage Eye Palette är Dior-makeupartisternas hemliga vapen för att skapa massor av olika professionella ögonlooker, från väldigt naturliga till de allra mest definierade. Dior Backstage Eye Palette är inspirerad av energin backstage vid catwalkvisningarna och makeupartisternas favoritnyanser och erbjuder nyanser som passar alla hudtyper i uppbyggbara matta och regnbågsskimrande texturer, för perfekta ögon. Diors Backstage-formulas har rikligt med pigment och är utvecklade för att sitta länge. De kan lätt byggas på till önskad intensitet, vilket innebär att neutrala färger kan bli djärva och intensiva. Deras formulas ger en "second skin"-finish. Dior Backstage Eye Palette innehåller: - 1 ögonprimer som gör att ögonskuggan sitter bättre och boostar dess färg. - 8 puder som kan användas som ögonskugga eller eyeliner: 3 skimrande nyanser och 3 matta nyanser som har rikligt med pigment och framhäver skönheten hos dina ögon. Kompletteras av 1 highlighting-nyans och 1 skulpterande skugga. Dior Backstage Eye Palette finns i två universella kombinationer: rosa nyanser med kalla undertoner och neutrala bruna nyanser med varma undertoner. "Utöver de åtta nyanserna med olika finish (matt eller skimrande) ville jag ha en riktigt krämig primer. Den ger en långvarig effekt, men framför allt intensifierar den effekten hos den färg som appliceras över den", förklarar Peter Philips. Applicera med fingrarna eller en borste. Kan användas separat eller blandas med andra nyanser.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22