Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Poison Girl Eau de Toilette 30 ml

Poison Girl Eau de Toilette 30 ml

DIOR

Poison Girl Eau de Toilette är en förförande doft som har en sensuell och fräsch karaktär tack vare inslag av en söt apelsin från Sicilien och en bitter apelsin från Kalabrien.
570 kr

Recensioner

Beata | 2017-07-14
Älskar denna! Så otroligt god och att flaskan är fin är ju bara ett plus. Funkar både som dags- och kvällsparfym.
Linnea | 2017-03-15
Inte min favoritparfym, men luktar helt okej.
Ylva | 2017-03-09
Föredrar edt:en än edp:en i denna doft, den är lättare och fräschare, "dansar" liksom mer.. Underbar doft, dock doftar den snarlikt Yves Saint Laurent Mon Paris.. Tyvärr, trots den underbara inledningen, blir jag lätt illamående (på riktigt!) av basnoterna efter någon timme, det luktar något kvalmigt i bakgrunden som jag inte står ut med.. Hade önskat den luktat som i början hela tiden..

Mer Information

Poison Girl Eau de Toilette är en förförande doft som har en sensuell och fräsch karaktär tack vare inslag av en söt apelsin från Sicilien och en bitter apelsin från Kalabrien. En frisk och fruktig doft med apelsin och neroli som toppnot. En läcker fruktig gourmand doft.
Toppnot: Apelsin och Neroli
Hjärtnot: Damascena Ros
Basnot: Tonkaböna
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22