Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Rosy Glow Blush 1

Rosy Glow Blush 1

DIOR

Rosdoftande rouge för pigg och fräsch look.
475 kr

Recensioner

Madeleine Jungblom | 2017-01-19
Jag älskar den här! färger är så vacker och passar alltid! den är värd varenda krona. Jag tvekade först eftersom jag frågade om hjälp om denna på kicks och fick höra av henne att den är bättre att ha den som en highlighter för att den är så stark i färgen.. Slutade med att jag köpte den ändå och prövade som rouge och den är så fin! Tveka inte, köp! :D
Madeleine S | 2015-03-08
Mitt favoritrouge som ger en fräsch och fin färg som genast piggar upp! Det behövs bara lite för att få den rätta effekten av naturligt rosiga kinder så det är enormt drygt.
Malin Mattsson | 2015-02-28
Perfekt nyans för fräscha, rosiga kinder. Produkten räcker i minst 12månader. Applikation som följer med är inte den bästa. Använd en bra rougeborste och applicera sparsamt på kinderna så ser du genast piggare ut.

Mer Information

Rosdoftande rouge för pigg och fräsch look.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22