Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Dior Contour Pen Lipliner 169 Greige
Dior Contour Pen Lipliner 169 Greige

Dior Contour Pen Lipliner 169 Greige

DIOR

Två nya nyanser för säsongen som kompletterar din look. Pennan glider lätt över läpparna och gör det enkelt att skapa en ren linje, täckning och volym.
275 kr
169 Greige
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Jessika | 2018-03-01
Funkar finfint! Glider lätt över läpparna gör den ja. Dock använder jag inte den andra sidan med läppenseln, tycker den är rätt onödig?
Desirée | 2016-03-10
Bästa läppennan! håller länge och färgen Greige är så himla fin på läpparna! värd varenda krona!
Åsa | 2016-02-29
Fantastikt hållbar läppenna och i färger som är helt outstanding. Har provat mängder av läppennor, både dyrare och billigare men ingen kommer i närheten av denna. Min favorit året om är brun figue, målar konturen och fyller i hela läpparna med ett tunt lager, och så lite ofärgat läppglans på det: fantastiskt. Även enligt andra.

Mer Information

Två nya nyanser för säsongen som kompletterar din look. Pennan glider lätt över läpparna och gör det enkelt att skapa en ren linje, täckning och volym.
Börja i mitten av överläppen och måla ett "V" på amorbågen. Definiera konturerna genom att börja vid läpparnas mitt och måla sedan ut till hörnen. För intensivare färg och optimal hållbarhet, fyll även i den inre delen av läpparna med pensel.
Volym:1.2 ml
Färg:Lila
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22