Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Diorific Lipstick 008 Mitzah
Diorific Lipstick 008 Mitzah

Diorific Lipstick 008 Mitzah

Dior

Färgrikt och heltäckande läppstift med lång hållbarhet. Färgrikt läppstift med sammetsmatt finish. Hög täckgrad och extremt hållbart.
405 kr
008 Mitzah

Tillfälligt slut

Recensioner

Maggan | 2016-04-24
Gick omålad till Kicks idag, med bara lite färgad glans på läpparna. Fick ett roligt tips av expediten. Hon valde ut en Diorific som passar bra när man inte har lust att måla sig mer än lite mascara på fransarna, och en Diorific som passar när man målar ögonen kraftigare. Nr 23, Diorella, med en varken röd eller rosa färg, som syns ändå, och blir fint när man är bara lite målad, och nr 25, Diorissimo, som är mjukare i färgen, lite fruktig och fräsch i nyansen, som höjer övrig makeup när man målar sig mer, och önskar fokus på ögonen. (Här ovan står att nr 25 heter Mambo Pink, men jag tror att det är samma som Diorissimo.) Jag föll för tipset! Läppstiftet ska ju vara väldigt bra också, så jag har nog gjort ett bra köp med mina två Diorific. Känner mig klädd med färger på läppstift som passar till olika sätt att måla mig! Dyrt? Jag utnyttjade mina rabattkuponger från Kicks, så det blev inte så jättedyrt!
Bright Red | 2016-03-06
Hemskt, hemskt läppstift (Diorific) som gav mig utslag över hela munnen! Prövade faktiskt flera gånger under fyra månader för att utesluta att det var något annat som gjorde att jag fick naturligt gigantiska plutläppar.
Snövit | 2016-02-21
Varför är detta listat som ett läppglans? Detta har en otroligt bra hållbarhet. Det stannar genom ALLT. Samtidigt känns det mjukt och bekvämt på läpparna. Det är väldigt dyrt, 405 kronor är mycket för ett läppstift. Men det leverar vad man förväntar sig av priset.

Mer Information

Färgrikt och heltäckande läppstift med lång hållbarhet. Färgrikt läppstift med sammetsmatt finish. Hög täckgrad och extremt hållbart.
Dior - Makeup - Look
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22