Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Vernis 999 Rouge
Vernis 999 Rouge
Vernis 999 Rouge

Vernis 999 Rouge

DIOR

Dior Vernis skapar ett gelöverdrag på nageln som kan liknas med skinande glas. Lacket stärker nagelns yta för extra hållbarhet.
265 kr
999 Rouge

Recensioner

Hanna Bergström | 2017-02-19
Superlätt att applicera, torkar snabbt och man behöver nästan bara ett lager för att det inte ska se genomskinligt ut.
Daniela Vasic | 2017-02-18
Besviken på detta nagellack. Inte bättre än de billigare varianterna. Förslår OPI!
Anna | 2017-02-16
413 Grege är min favorit och jag älskar denna färgen. Använder Seche Vite Dry fast top coat som överlack och då sitter lacket en hel vecka.

Mer Information

Dior Vernis skapar ett gelöverdrag på nageln som kan liknas med skinande glas. Lacket stärker nagelns yta för extra hållbarhet. Med mjukare, längre och med platt rundad pensel, skapar denna användarvänliga design perfekt applicering - även för nybörjare.
1. Applicera först ett tunt lager av baslacket Base Coat Abricot 2. Applicera ett initialt, väldigt tunt lager av huvudlacket, Dior Vernis. Börja i mitten av nageln och fortsätt ut till sidorna. Följ upp med ett andra, generöst lager, för att addera djup till färgen. 3. Maximera glansen med ett lager av topplacket Top Coat Abricot eller Gel Coat.
Volym:10 ml
Färg:Röd
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22