#
100BON
 
Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil

Ceramide Replenishing Cleansing Oil

Ceramide Replenishing Cleansing Oil är en överlägsen lösning när det gäller att avlägsna makeup och andra orenheter från huden samtidigt som den vårdas med essentiella lipider som efterlämnar en ren, mjuk och återfuktad känsla. Elizabeth Arden...
275 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
2 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Ceramide Replenishing Cleansing Oil är en överlägsen lösning när det gäller att avlägsna makeup och andra orenheter från huden samtidigt som den vårdas med essentiella lipider som efterlämnar en ren, mjuk och återfuktad känsla. Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil är en fortsättning på Ceramide-serien (som skyddar hudbarriären) och innehåller de uppmjukande, antioxidantiska och vårdande egenskaperna från aprikos, tistel och olivolja. Dessa löser upp rester av kosmetika och fett samtidigt som de bidrar till att stärka hudens skyddsbarriär.
Volym: 200 ml

ANVÄNDNING

Användning: Pumpa ut en klick Ceramide Replenishing Cleansing Oil i handflatan och massera sedan varsamt in i torrt ansikte. När den appliceras på torr hud bryter formeln ner makeup och orenheter. När du har masserat i 15 sekunder blöter du händerna och fortsätter sedan att massera. Vattnet förvandlar formeln till en vit, mjölkig konsistens. Skölj ansiktet och klappa torrt. Avsluta med din dagliga hudvårdsserie. Formeln är icke-komedogenisk och lämpar sig för alla hudtyper, även känslig hud.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-06-03
Denne er så god. Best ever! Fjerner all sminke effektiv og skånsomt. Har prøvd flere lignende produkter som mac, loccitaine m.m men denne er best ! Verdt hver krone.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-06
Har Rosacea och är känslig och har brist på ceramider i överhuden, så jag testade denna när min olja ifrån Decleor var slut. Denna olja är betydligt krämigare (tjockare) i konsistensen än min förra, den är också doftfri och rengör väldigt bra utan att torka ut.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...