#
100BON
 
Elizabeth Arden Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil är en fortsättning på mångfunktionella Eight Hour® Cream Skin Protectant.
Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil är en lyxig produkt som återfuktar och vårdar kropp, ansikte och hår, dessutom visar...
370 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
8 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil är en fortsättning på mångfunktionella Eight Hour® Cream Skin Protectant.
Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil är en lyxig produkt som återfuktar och vårdar kropp, ansikte och hår, dessutom visar kliniska tester att den återfuktar huden i åtta till tolv timmar. Oljan är vackert förpackad i en elegant flaska. Eight Hour® Cream All-Over Miracle Oil ger en äkta spa-känsla hemma, och är milt parfymerad med en lätt citrusdoft som ger en känsla av välbefinnande.
Volym: 100 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-19
Ljuvligt beroendeframkallande. Mjukgörande utan att kladda, smart förpackning och god doft.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-01-27
Jeg er gravid og har brukt denne til å smøre magen under hele svangerskapet. Har ikke fått et eneste strekkmerke og huden kjennes myk og smidig ut hele dagen. Jeg har også brukt den under øynene for å booste øyekremen min i vinter da huden har vært ekstra tørr og sensitiv. Stort pluss for at den lukter veldig behagelig.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-13
Jag använder detta spray till både ansikte och kropp, men undviker användningen av det till håret. Eftersom att jag känner att det finns bättre produkter på marknaden inom just håroljor. Det blir för fett för mitt nordiska hår. Men för hyn är den perfekt för vinterhyn. Jag brukar blanda ut oljan med korn för att göra min egna mask och sen tvättar rent med vatten. Efter det blir min hy silkeslen och strålande! Rekommenderas verkligen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-10
En ny favorit för mig! Kommer att bli en klassiker. Fräsch doft, och huden känns mjuk.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-01
Köpte denna till min mamma i julklapp och jag älskar den lika mycket som henne. Går att använda till allt möjligt, typ hår, läppar, hy, hud.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-22
Kjempegod olje for kropp og hår. HADDE DEN MED TIL Gran Canaria og brukte den etter dusj og soling i tre uker. På stranden brukte jeg den i håret, som ble mykt og fult av fuktighet. Ingen flassing og huden ble flott at jeg beholder brunfargen ennå. Behagelig duft av sitrus og prisen er OK.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-01-17
Jag är super torr i hyn, både på kroppen och i ansiktet. Jag tycker att den funkar super bra på kroppen och den sjunker in fint och hyn blir jätte len! När jag använder den på ansiktet brukar jag spraya 2-3 gånger i handflatorna och smörjer därefter in mitt ansikte. Använder den ENDAST som en "kur" under nätterna för att återfukta ansiktet, dock inget att rekommendera att ha på sig innan du lägger på ditt smink eller om du ska ut någonstans då det tar ett tag innan huden suger åt sig oljan, och tänk på att ha rätt mängd också! Testa er fram :) Enda negativa med produkten är nog att den inte är sådär superbra för håret, har vanligtvis ganska torrt hår och trodde att den skulle hjälpa lite men det gjorde den icke! Antingen såg man ingen skillnad alls om man la i mindre mängd, eller så såg det bara flottigt ut om man la i lite mer. Finns nog bättre kroppsoljor för priset :) så enligt mig är den inte värd ordinarie priset, men den håller väldigt länge!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-12-10
Härlig olja för kroppen! Dock varken bra för ansiktet eller håret. I ansiktet sjönk det aldrig in utan lade sig som en jobbig hinna över ansiktet. I håret sjönk den heller aldrig in utan mitt hår såg fettigt ut. Sen måste man vara väldigt försiktig när man sprayar (jag har endast sprayat i handflatorna och sedan applicerat) för produkten hamnar lite överallt. Bland annat på mina kläder... (mindre kul med en olja). Oljan luktar gott och är som sagt härlig på kroppen, MEN blev lite besviken efter att ha läst beskrivningen om den och att den inte funkade i ansiktet och i håret.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...