15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
 
Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free innehåller ingen parfym men däremot eteriska oljor som ger en svag, härlig doft av vanilj. Eight Hour Fragrance Free ger samma fantastiska fördelar som den ursprungliga mirakelkrämen − den lindrar...
410 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
69 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free innehåller ingen parfym men däremot eteriska oljor som ger en svag, härlig doft av vanilj. Eight Hour Fragrance Free ger samma fantastiska fördelar som den ursprungliga mirakelkrämen − den lindrar huden om den är torr eller sprucken, lugnar irritationer och främjar hudens läkning.
Volym: 50 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-06
Överlever inte utan denna tub! Fungerar till ALLT men jag använder den främst på läppar och istället för nagelbandsolja men fungerar även på torrfläckar, soleksem, sår, torra hälar - you name it!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-05
Den är lite kletig, luktar inte så särskilt gott MEN den är superbra mot torra läppar. Har provat många produkter men återvänder alltid till 8 hour Cream i tub. Den är dryg och den är vårdande!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-04
Kan inte leva utan denna. Mjukgör läpparna utan att lägga sig som en kletig hinna ovanpå. Funkar även bra till torra nagelband
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-28
Älskar denna! Trots att den är utan parfym så har den en god och behaglig doft av något som jag gillar. Den passar till torra läppar, händer och även utmärkt till hud som fått för mycket av solen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-24
Denne fukter mine tørre lepper, og får dem til å føles svært myke. Elsker å bruke denne på leppene før jeg tar på liquid lipsticks. Jeg anvender den på steder hvor jeg blir solbrent, er ekstra tørr osv. og den funker helt suverent.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-22
liker den veldig godt på områder jeg blir spesielt tørr, og den funker veldig bra på sprukne lepper
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-18
En tjock kräm = tjocka krämer är dom BÄSTA krämerna. För er med torr hud, tex i armbågen och benen är denna kräm suverän! - Jag har denna själv och krämen sitter boktavligt talat kvar från kvällen till nästa morgon. Den är inte kladdig utan den går in i huden. Rek starkt!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-17
Denna krämen med sin lite tjäriga doft är en klassisk mirakel kräm som jag ÄLSKAR. Den är fantastisk och jag använder den verkligen till allt, torra nagelband, läppar, sprickor på händer och fötter, när jag har bränt mig i solen, torra armbågar, sår och brännsår, I princip allt du kan tänka dig som behöver lite extra omvårdnad. Kan inte vara utan denna!! Otroligt dryg då det behövs väldigt lite och den är värd varenda öre.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-10-27
Bra grejer. Det enda som funkar mot mina torra vinterläppar! Smörjer den även på eventuella små sår innan läggdags, det känns som att den påskyndar läkningen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-07
En grei krem for hender og albuer. Har brukt den i ansiktet ved tørr hud og endte opp med utslett i hele ansiktet. Skyldes nok en blanding av sensitiv hud og for hard krem. Ville ikke anbefalt å bruke i ansiktet eller områder som er sensitive. Positiv effekt ved å bruke produktet på leppene :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...