Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Advanced Ceramide Capsules Serum 60 pcs

Advanced Ceramide Capsules Serum 60 pcs

Elizabeth Arden

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.
970 kr
60 pcs

Recensioner

Kate | 2017-07-19
Ett fantastiskt serum som återfuktar på djupet och gör hyn mjuk o smidig. Verkar lugnande på röda områden... Otroligt dyra kapslar men jag köpte en stor förpackning och använder dem egentligen bara på natten. En-två kapslar i veckan räcker länge. Tveka inte, prova!!
jennifersofia | 2017-05-30
Har använt dessa i min kvällsrutin och vaknar upp med en mjuk hy dagen efter. Produkten sjunker aldrig in riktigt i huden på mig så jag har inte kunnat använda den på dagen. Tyvärr märker jag inte av någon större skillnad på min hud generellt. (Har blandhy med yttorrhet)
Nova | 2017-04-20
Bästa! Hade jättemycket yttorrhet i ansiktet och smörjde in med dessa capslar. Dagen efter var jag mjuk och foundationen lade sig jättefint, det blev inte kakigt alls. Verkar även ha en positiv effekt på finnar :D

Mer Information

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Den här kliniskt och dermatologiskt testade formeln stärker hudens reparerande barriärfunktion, ökar återfuktningen på hudytan och minskar synliga linjer och rynkor. En kombination av nya ingredienser och högre nivåer av befintliga ingredienser arbetar effektivt för att fylla på viktiga och naturligt förekommande lipider samtidigt som den stöttar hudens naturliga förnyelseprocess – resultatet är en synligt fastare och mjukare hud med en mer hälsosam utstrålning.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22