#
100BON
Emma S Treatment Enzyme Peel

Treatment Enzyme Peel

En effektiv enzympeeling med AHA- och BHA-syror som på bara en minut tar bort döda hudceller, löser upp pormaskar och ger din hy ny lyster och förbättrad fuktbalans. Produktens peelande egenskaper har förstärkts genom tillsats av AHA-syran...
239,20 kr 299 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
172 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En effektiv enzympeeling med AHA- och BHA-syror som på bara en minut tar bort döda hudceller, löser upp pormaskar och ger din hy ny lyster och förbättrad fuktbalans. Produktens peelande egenskaper har förstärkts genom tillsats av AHA-syran Glukolsyra i kombination med Salicylsyra – och en ny fräsch doft har lagts till.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa quick fixen.
Volym: 75 ml

ANVÄNDNING

Smörj in ett ganska tjockt lager över hela ansiktet, men undvik området kring ögonen. Låt peelingen verka i en minut (du behöver inte mer). Du kan uppleva en kittlande och varm känsla i huden medan peelingen verkar. Skölj av med ljummet vatten. Huden kan bli rödaktig direkt efteråt vilket är helt normalt. Rodnaden lägger sig efter ett tag. Använd en till två gånger i veckan.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-08-16
M A G I S K ! Wow! En galet bra produkt som alla behöver ha i badrumsskåpet!!!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-31
Vet inte riktigt vad jag ska tycka, jag förväntade mig undervärk men tycker inte det känns alls när man har masken på. Då känns produkterna från paulas choice mer, det känns mer som att det händer något så att säga. Jag kanske har använt denna för kort tid för att uttala mig men är inte jätte imponerad.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-13
Jag hade aldrig testat någon enzyme peel innan denna så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Har känslig/combination hy i övrigt men bränner mig sällan på sommaren, inga finnar osv. La på masken och lämnade den på i 1 min som rek. Började känna en svidande känsla och ansiktet blev varmt. Tvättade bort och ansiktet såg SKÅLLAT ut hahaha! La på en ultra-fuktgivande/lugnande mask i typ 30min. Min hy idag är så underbart fin!!! Kan verkligen rekommendera denna. Tycker Emma S produkter håller vad de lovar, till rimliga priser.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-02
Denna mask är riktigt suverän! Jag är tidigare van vid syror (bl.a. från Paula's Choice). Lämnar denna på i 20 minuter då min hud inte blir röd eller irriterad. Huden blir silkes len och alla döda hudceller och hudflagnader i ansiktet är som gott som borttrollade. Recommend recommed!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-26
Huden blir len och får en fin lyster av denna produkten. Smått beroendeframkallande, i en positiv mening! Min har precis tagit slut så det är dags att köpa en ny!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-20
Super bra peeling, en av de bästa!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-12
Så bra ansikts mask! Super fin hud efteråt! Älskar alla Emma S produkter!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-11
Bästa peelingen någonsin! Bara smörj in och vänta en minut, sen är huden ren, fräsch och mjuk!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-07
Trots att huden blir ganska röd efter (känns som en bränt sig i solen) så ger den ett fantastiskt glow! Huden känns "plump" och supermjuk efter! En solklar favorit som jag kommer köpa igen!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-30
Har använt den här i många år, älskar den! Huden får jättefin lyster. Använd med fördel en fuktmask efteråt, till exempel en arkmask, för att lugna huden som blir lite röd.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...