Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

WEEKEND DEAL! Just nu får du som medlem 30% på Urban Decay All Nighter Setting Spray. Max 3 st per produkt & kund.

Biotherm Red Algae

Med åren förlorar konturerna i ansiktet sin definition och från 25 årsåldern försvinner cirka 1 procent kollagen per år från huden. Resultatet blir en slappare hud med mindre elasticitet. Förebygg ålderstecken med Red Algae dag och nattcreme .

STEG 1: FÖRBERED DIN HUD
Förstärk effekten av din dagcreme med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum för alla hudtyper. Serumet används föredin dagcreme som det första steget i varje rutin. Huden stärks och återfuktas så den upplevs synligt förbättrad efter bara 8 dagar.

STEG 2: LYFT MED UPLIFT DAY ELLER UPLIFT DAY RICH
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Day är en uppstramande och fuktgivande dagcreme til normal/ kombinerad hud och uplift rich är en uppstramande och fuktgivande dagcreme för torr hud . Dagcremerna förbättrar hudens elasticitet och fasthet med hjälp av kollagenextrakt peptider och extrakt av den röda algen rodophycea som skördas längs med Atlantkusten. Linjer och rynkor minskar och huden får en naturlig lyster.

STEG 3: GÖR NATTEN FANTASTISK
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Night är en uppstramande och behaglig nattcreme för alla hudtyper. Cremen förbättrar hudens elasticitet och fasthet med hjälp av kollagenextrakt peptider och extrakt av den röda algen rodophycea som skördas längs med Atlantkusten. Nattcremen vårdar och skyddar huden mot fuktförlust under natten så att du vaknar upp till en fräschare och slätare hud med en rosenskimrande finish.