Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

WEEKEND DEAL! Just nu får du som medlem 30% på Urban Decay All Nighter Setting Spray. Max 3 st per produkt & kund.

Calvin Klein Everyone

Calvin Klein, ett av världens ledande livsstilsvarumärken står för det autentiska, moderna och minimalistiska. Calvin Kleins doftportfölj med djärva och ikoniska dofter fortsätter att definiera parfymvärlden och som ett av de första att introducera unisex-dofter fortsätter varumärket att hänföra och inspirera.CK EVERYONE – en framtida doftklassiker som tar vid arvet från ikoniska CK One, den banbrytande doften för sin tid 1994. Calvin Klein påbörjar nu ett nytt kapitel med CK EVERYONE, en doft att inspirera en ny generation, en doft för den för de autentiska, unga som möter världen med ett otvunget sätt att se på gränser, könsnormer och definition. CK EVERYONE hyllar friheten att utrycka sig själv och alla dina sidor.

Love every one of you in CK EVERYONE.

CK EVERYONE är en vegansk doft
Innnehåller inga ingredienser som kommer från djur eller som kan identifieras som en animalisk biprodukt.

CK EVERYONE är återvinningsbar
Visste du att de flesta doftflaskorna inte går att återvinna? Detta på grund av att dess pump inte går att avlägsna från flaskan. Tack vara den unika lösningen med en avskruvbar pump går CK EVERYONEs glasflaska att återvinna, detsamma gäller kartonnaget samt det elastiska tygbandet som sitter runt flaskan och går att avlägsna och använda på en mängd olika sätt.

CK EVERYONE är tillverkad med naturligt framställd alkohol

CK EVERYONES kartonnage innehåller återvunnet material
Doften är förpackad i en glasflaska som innehåller 10% återvunnet material och dess kartonnage som innehåller 30% återvunnet material.

CK EVERYONE innehåller naturliga ingredienser
79% av ingredienserna i denna doft är naturligt härledda.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22