Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big mascara & Diesel Only The Brave. 

Julens magiska dofter

Fira de du tycker om med en skönhetsgåva till jul.

Bli inspirerad av vårt lyxiga doftsortiment och upptäck en ny favorit från våra ikoniska varumärken, som har gåvor för både honom och henne. Giorgio Armani, tidlös, elegant och ikonisk. Yves Saint Laurent, vågad, modern och edgy. För att göra denna jul magisk, får du just nu en lyxig gåva vid köp av doft från nedan varumärken för minst 600 kr.

Vi önskar dig och dina kära en underbar jul!

Till den eleganta och fräcka mannen
Upplev den djärvt förföriska Armani Code Absolu. Tonka böna-basen, ikonisk för Armani Code, förädlas av sensuella rom ackord- och vaniljnoter för att skapa en oförglömlig varm och kryddig upplevelse. Code Absolu framkallar varje mans djärva, maskulina självförtroende för att fånga varje ögonblick.

Vid köp av valfri herrdoft från Giorgio Armani för minst 600 kr får du en Acqua di Gio Homme Edt (15 ml)

Shoppa här

Till den passionerade och eleganta kvinnan
Unna någon Giorgio Armanis älskade feminina doft Sì Passione - en bubblig, fruktig blommig doft med noter av ros, trä och vanilj. Den slående röda Sì Passione fångar essensen av passione, Mr. Armanis egna ord är "en oemotståndlig kombination av elegans, styrka och själslig självständighet".

Till den eleganta och klassiska YSL mannen
Upptäck en fräsch doft med trätoner och sprudlande ljusa, glittrande noter av bergamott, ingefära och vetiver. En doft som består av kontraster, en unik kombination av lyx, konst och modernitet som utstrålar tidlös elegans.