Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

WEEKEND DEAL! Just nu får du som medlem 50% på Pixi Tonics 250 ml & Elizabeth Arden Eight Hour Cream Original & Lightly Scented. Max 3 st per produkt & kund.

Maybelline

Maybelline träffade stilikonerna och influencerna Bianca (biancagonzalez), Jennifer (@zennufer) och Emilia (@emiliarengifo), som blev sminkade med de senaste trenderna från New York Fashion Week av Maybellines officiella makeupartist Pauline Haara!

Läs vidare för att inspireras av lookerna och ta del av tips för hur du får till de perfekta brynen och en riktigt skarp eyeliner!

Jennifer (@zennufer) har en bold New York look för att matcha hennes nya hårstil med blå slingor i luggen.

”Jag älskar hur looken framhäver min attityd!” säger Jennifer.

Hon har använt Master Precise eyeliner och Tattoo Liner Gel Pencil för den perfekta vingen.

”Börja med att lägga flytande eyeliner längs med fransraden. Dra inte allt i ett svep utan ta lite i taget. Gör sen vingen med en svart kajalpenna så är det lättare att få till en jämn linje,” tipsar makeupartist Pauline. ”Använd en tops med lite micellärvatten för att jämna ut missar.”

”För att fylla ut brynen, använd Brow Extensions som innehåller fibrer efter brynpennan för att få en tätare och buskigare look med extra strån,” säger Pauline.

”Markera globlinjen med en matt ögonskugga som City Mini Eyeshadow Palette i Matte About Town för att framhäva djupet i ögonen på ett coolt sätt.”

Emilias look (@emiliarengifo) framhäver hennes naturliga bryn och har fokus på ögonen med en nude läpp. Hon har använt Brow Ultra Slim för att naturligt fylla i och jämna ut brynen, och fixerat dem med bryngelen Brow Drama.

”För att få en dramatisk ögonlook, maxa fransarna med Colossal mascara,” tipsar Pauline. ”Var inte rädd för att markera undre fransraden för att få en ännu mer intensiv blick. Sudda in en mörk kajalpenna och glöm inte mascara även på underfransarna.”

För att få till en perfekt naturlig bas har hon använt Fit Me Luminous and Smooth foundation.

”Min favorit är Fit Me foundation!” säger Emilia. ”Den ger perfekt täckning och så fin lyster”

På läpparna har hon Superstay Matte Ink i färgen Poet.

”Superstay Matte Ink behöver man aldrig oroa sig över, den sitter som berget även om man äter och dricker och pussas,” säger makeupartist Pauline.

Bianca @biancagonzalez har en naturlig look med mycket lyster och långa fransar.

”Lash Sensational mascara är min favorit! Den både lyfter, ger volym och separation,” säger Bianca.

Hon använder Fit Me Luminous and Smooth foundation med vårdande Vitamin E som ger naturlig täckning med mycket glow. Bianca har en lila ögonskugga från paletten The City Kit Pink Edge för att framhäva sina blåa ögon.

”När du vill få in lite färg i din makeup är rosa och lila toner väldigt mjukt och vackert. Du får färg och kontrast som får dina ögon att poppa,” säger Pauline.

”För att få in värme, använd en matt bronzer som City Bronze, och gör en soft contouring. Använd en större borste och markera under kindbenen och upp på sidan av pannan. Du kan även applicera den längs med käklinjen.”

För en sista touch of glow har Bianca avslutat med Glass Finishing Setting Spray som ger en naturlig lyster.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22