Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Fill The Gap Intense Care

Fill The Gap Intense Care

Essie

Essie's Fill The Gap Treatment är en vårdande behandling som appliceras på nageln för att släta ut och dölja ojämnheter.
145 kr

Recensioner

Hala | 2018-03-08
Super bra om man vill dölja ojämnheter
PS | 2017-03-09
Fantastisk som underlack. Jämnar ut och får lacket att hålla väldigt bra.
Emelie | 2017-02-16
Funkar sjukt bra. Nageln ser fräsch ut, jag tar ofta för mycket av denna och det tar evigheter innan den torkar isf. Tunna lager blir dock super!

Mer Information

Essie's Fill The Gap Treatment är en vårdande behandling som appliceras på nageln för att släta ut och dölja ojämnheter. Behandlingen innehåller Nutra-keratin och Bambu extrakt som gör att nageln känns starkare, slätare och återfuktad.
Applicera ett lager av Fill the Gap som bas – lägg på två lager av Essie nagellack samt ett lager med ett Essie överlack så som Let It Shine Top Coat. För ett ännu mer utjämnand resultat, lägg på ett lager med Ridge Fillig Base Coat ovanpå behandlingen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22