Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Apricot Cuticle Oil

Apricot Cuticle Oil

Essie

Apricot Culticle Oil tillför näring och återfuktar för smidigare och mjukare nagelband. Fräshar omedelbart upp din nagellook.
145 kr

Recensioner

Sofie | 2017-02-18
Gör verkligen ett bra jobb med att återfukta och stärka mina naglar. Luktar dessutom helt underbart fräscht!
Elin Wiklund | 2016-06-28
Helt underbar! Har haft den sen mars och har mer än halva kvar fast jag använder den varje dag! Underbar doft, tar kanske lite lång tid för att den ska sjunka in, men det är den värd!
Emelie Svensson | 2016-03-06
Har ALLTID denna med mig i väskan. Varje gång jag tar upp den skickas den runt bland alla mina tjejkompisar, dom älskar den lika mycket som jag! Den återfuktar mina nagelband och ser till så de ser fräscha ut. Dessutom är den extremt dryg!!

Mer Information

Apricot Culticle Oil tillför näring och återfuktar för smidigare och mjukare nagelband. Fräshar omedelbart upp din nagellook. Tips: Ha en nagelbandsolja på ditt skrivbord för att kunna applicera vid behov. Massera in Apricot culticle oil på både naglar och nagelband två gånger om dagen för optimalt resultat. Oljan kan även appliceras på överväxta nagelband för att underlätta vid borttagning.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22