Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kom ihåg att logga in för att samla poäng på dina köp!
DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 50 ml

DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 50 ml

Estee Lauder

En unik crème med ett nytt avancerat SPF-filter för solskydd och ännu flera antioxidanter, som skyddar och genomfuktar huden optimalt.
595 kr

Recensioner

Erika Erni | 2017-03-07
Produkten går oerhört snabbt och lätt att applicera. Med den behöver jag inget annat smink. Perfekt för en person i farten. Man ser alltid naturligt solkysst och fräsch ut och huden mår toppen.
Therese | 2017-02-23
SPF, färg och kräm i ett. Bästa dagkrämen! Plus för behaglig och god doft.
Sofie | 2016-08-19
Detta är en färgad dagcreme som funkar perkeft för oss som inte gillar heltäckande foundations men som ändå vill pigga upp ansiktet med lite färg. Funkar såväl sommar som vinter för mig.

Mer Information

En unik crème med ett nytt avancerat SPF-filter för solskydd och ännu flera antioxidanter, som skyddar och genomfuktar huden optimalt. Denna crème innehåller dolda färgpigment som kommer fram när den appliceras och som ger en lätt glöd. Till alla hudtyper. Begränsad upplaga i specialstorlek.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22