Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Advanced Night Repair large 30 ml
Kampanj 20%...

Advanced Night Repair large 30 ml

Estee Lauder

Vårt #1 serum har blivit ännu bättre. Baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi - vårt mest avancerade serum någonsin.
584 kr730 kr

Recensioner

Hanna | 2017-10-23
Jättebra!! Synd bara ty det är pipett.. skulle va enklare med en vanlig pumpflaska. Klart det ser proffsigare ut med pipett men så mycket krångligare Hahah .. men älskar serumet ändå! Och som svar till kommentaren innan: åk till kicks, visa upp den trasiga burken så fixar dom säkert en ny till dig
Sophia | 2017-09-29
Pipetten gick sönder så att förpackningen inte längre går att stänga, och detta utan att jag tappat eller skadat förpackningen på något sätt. Flaskan är helt full men går inte att stänga eftersom den övre delen av pipetten är helt trasig. Känns otroligt tråkigt när man har betalat så mycket pengar för ett serum och jag kommer således INTE att köpa den här produkten igen.
Helle | 2017-06-24
Jag har fått utslag varje gång jag har försökt prova denna, har normal/comb hy och funkar inte alls på mig.

Mer Information

Vårt #1 serum har blivit ännu bättre. Baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi - vårt mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB™ Teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. På så sätt arbetar cellerna effektivt och huden återuppbyggs och stärks. Alla ålderstecken i huden reduceras synligen för att ge en vacker hud. Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV strålar. Hyaluronsyra skabar den optimala miljön som huden har behov för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut. Perfekt till alla hudtyper och effektiv till alla etniciteter. Oparfymerad, oljefri, icke-acknegen, dermatologisk och oftalmologiskt testad.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22