Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Sumptuous Knockout Mascara
Sumptuous Knockout Mascara

Sumptuous Knockout Mascara

Estée Lauder

Be a Knockout. Gör något extraordinärt med dina fransar: de lyfts, separeras och sprids ut för en maximal franseffekt. Fylligare, kraftigare…. Svartaste, svart.
315 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Sumptuous Knockout Mascara
p88735809
v88735810
Estée Lauder
SEK
315

Recensioner

E | 2019-01-23
Smidig borste och lättjobbad, klumpfri formula som inte smular eller färgar av sig, men denna mascara håller inte böjen alls på mig och då känns det ändå rätt meningslöst. Denna är nog för folk som redan har fina uppböjda fransar och som bara vill framhäva dem lite. Mina fransar kräver tyvärr mer :(
MrsBaker | 2016-05-20
Jag har naturligt långa och fylliga ögonfransar men jag har genom åren alltid haft svårt att hitta en mascara som passar mig bra och som får ögonfransarna att se ännu längre och fylligare ut utan att det blir klumpigt och får en "spindelbenseffekt". Jag tycker också att manga mascaror har en tendens att bli klumpiga längst ut på topparna på ögonfransarna. Inte så snyggt och ser verkligen inte naturligt ut. Jag tycker att med en snygg sminkning så ska man fortfarande se ut som sig själv, fast den bästa versionen av en själv. Jag har provat alla möjliga mascaror allt från budget-typ till riktigt svindyra mascaror. jag tycker inte priset spelar någon roll utan det är värt att betala mer för en mascara om den är bra. Jag har tidigare skapat mig en uppfattning av att man får finare fransar med en tjockare borste, trots att jag aldrig riktigt funnit "the one". Så när jag fick den här mascaran i brevlådan så vart jag genast besviken - innan jag ens hade testat den - pga borstens utseende! Snacka om att döma i förhand. Gissa hur chockad jag blev när jag fick så långa och vackra ögonfransar av den, och fylliga från roten, men inte klumpiga alls i topparna av ögonfransarna! Detta är utan tvekan min nya absolut favoritmascara - och då har jag provat många! Och min man brukar fråga mig när jag har den här mascaran på mig - om jag ahr lösögonfransar på mig (in a good way). Jag är SUPERNÖJD!! Och jag skulle verkligen rekommendera den till dig som vill hitta en bra mascara utan spindelsbenseffekt. Jag brukar inte skriva recensioner, men detta gör jag för att dela med mig av lyckan av att ha hittat den bästa mascaran EVER! <3
Jenny-Anne Johansson | 2016-04-13
Detta är den perfekta vardagsmascaran! Den ger långa och framför allt naturliga fransar som separerar sig smidigt utan att klibba samman. Det går att lägga på ytterligare ett lager för att få dem ännu längre. Fransarna blir dock inte tjocka, men då skulle de inte längre se naturliga ut. Mascaran sitter väldigt bra och jämfört med den mascara jag brukar använda så var denna svårare att få bort. Jag lät min bästa väninna testa denna. Hon använder ett annat märke än vad jag gör, och hon blev såld efter att ha testat denna. Hon upplevde inte att den var svårare att få bort än den hon brukar använda och hon kommer att byta ut sin mascara mot just denna!

Mer Information

Be a Knockout. Gör något extraordinärt med dina fransar: de lyfts, separeras och sprids ut för en maximal franseffekt.
Fylligare, kraftigare…. Svartaste, svart.
Fördela jämnt på ögonfransarna, från fransrot till spets. Kan appliceras på både övre och nedre fransar. Bygg upp volymen genom att lägga ett extra lager på ögonfransarna.
Volym:6 ml
Hudtyp:Fet
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22