Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

Pure Color Envy EyeShadow Palette Ivory Power

Pure Color Envy EyeShadow Palette Ivory Power

Estée Lauder

Ögonsskuggspalett med 5 färger. Varje palett innehåller sofistikerade, neutrala färger med olika finish - från matt till skimmer.
540 kr
Ivory Power
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Pure Color Envy EyeShadow Palette
p934092
v44936342
Estée Lauder
SEK
540

Recensioner

Hala | 2018-03-09
Bra pigment och fin skimmer... priset känns för myk för bara 5 färger
Rebecka | 2015-03-03
Jag har paletten Ivory Power. Skuggorna är väldigt mjuka och fina, de blandas bra med varandra och de sitter hela dagen. Jag upplever den mörka skuggan som väldigt pigmentererad utan att vara svårapplicerad. De andra skuggorna är något mindre pigmenterade, men ger ändå fin färg utan för mycket gnugg. Skimret i skuggorna är mycket diskret och finmalet, vilket jag gillar. Jag tycker att skuggorna nästan ser matta ut med lite extra, djup och färgerna funkar bra till mina bruna ögon. Nackdelen är den är dyr. För mig kändes det dock värt att få färre skuggor i paletten, jämfört med ett billigare märke, med tanke på kvalitén.
Sanna Höllinger | 2015-02-15
Köpte färgen Fiery Saphron och den passar SÅ bra till blå ögon! Gillar att det finns både matta ögonskuggor och med skimmer. Den är lite dyrare men jag har använt denna utan primer och den sitter bra ändå!

Mer Information

Ögonsskuggspalett med 5 färger. Varje palett innehåller sofistikerade, neutrala färger med olika finish - från matt till skimmer. Varje palett innehåller en enkel guide för en smidig applicering hemma samt specialdesignade applikatorer till både torr och blöt applicering.
Appliceras på ögonlocken med en pensel.
Hudtyp:Fet
Färg:Multi
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22