Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Brow Gel
Brow Gel
Brow Gel

Brow Gel

Eyeko

Eyeko Brow Gel definierar ögonbrynen för en naturlig men ändå polerad finish. Ögonbrynen sitter på plats hela dagen utan att kladda eller stelna.
229 kr

Recensioner

Melissa L. | 2016-02-25
Älskar denna bryngele!! Den milda färgen är tillräcklig men precis lagom för att passa många och inte ta överhanden. Använder den tillsammans med pomade eller ögonbrynsskugga varenda dag! Skulle absolut inte vilja vara utan den! Håller brynen på plats utan någon krispighet, håller hela dagen, superbra borste. Man kan behöva dra av lite överflöd i tuben innan man påbörjar appliceringen men det gör mig ingenting. Dryyyyyg!
Susanna | 2015-02-17
Gör absolut det den säger att den ska! Brynen stannar och får fin definition. Perfekt förpackning och den håller länge, kan bara rekommendera!
Victoria | 2015-02-11
Håller verkligen brynen på plats och är perfekt för att "stänga in" ögonbrynspennor, men framförallt brynskuggor. Enda negativa är borsten som plockar upp lite för mycket av produkten för min smak, vilket leder till att jag ofta torkar av borsten och där med förlorar lite av produkten vilket är synd.

Mer Information

Eyeko Brow Gel definierar ögonbrynen för en naturlig men ändå polerad finish.
Ögonbrynen sitter på plats hela dagen utan att kladda eller stelna.
Den tonade färgen passar alla nyanser från blondiner till brunetter.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22