Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Lengthening Lashes 116 116

Lengthening Lashes 116 116

Eylure

Eylure Naturalites lösögonfransar förstärker ögats naturliga skönhet. Passar alla ögonformer. Idealisk för dagligt bruk eller vid festliga tillfällen.
69 kr

Recensioner

Angelica | 2017-02-16
Lättapplicerade och så himla fina. Tynger inte ner ögat som jag tycker att lösögonfransar har en tendens till att göra. Ser naturligt ut men samtidigt får dem en wow-effekt, mina nya favvofransar!
TovaLorelai | 2016-02-25
Dessa är mina go-to lösögonfransar. Det tunna bandet gör de väldigt bekväma att bära och enkla att fästa på ögonlocken. Det går bra att använda dem i kontorsmiljöer då de inte är för tjocka och dramatiska.
Marion | 2016-02-23
Påminner om Ardells 116 men snäppet snyggare och dessutom betydligt längre. Ardells 116 är för korta för mig. Dessa är skitsnygga, fyller ut lätt och fint. Jättefin vardagsfrans. Bekväma och håller länge.

Mer Information

Eylure Naturalites lösögonfransar förstärker ögats naturliga skönhet.
Passar alla ögonformer.
Idealisk för dagligt bruk eller vid festliga tillfällen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22