Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BLACK WEEK 21/11: 25% på kroppsvård. Fri frakt!

LUNA Play Pearl Pink
LUNA Play Pearl Pink
LUNA Play Pearl Pink
LUNA Play Pearl Pink

LUNA Play Pearl Pink

Foreo

Även om den är liten till storleken, är LUNA™ play ansiktsrengöringsborsten en stor innovation.
299 kr
Pearl Pink

Recensioner

Sandra | 2018-03-07
Perfekt för att testa om produkten passar dig och din rengöringsprocedur. Ger en babylen hy efteråt och minskar porer bättre än någon annan produkt utan att ge märken eller bli flammig efteråt.
Emma Alice Christine Beiertz | 2017-07-25
Måste man hålla in knappen när man använder den?
Catharina | 2017-06-03
Den här är super! Det känns som att den verkligen hjälper till att rengöra på djupet och huden känns len och jämn efteråt. Den är kanon för att prova på om den här typen av redskap passar en men den är inte laddningsbar så när den är slut rekommenderar jag att man köper en uppladdningsbar.

Mer Information

Även om den är liten till storleken, är LUNA™ play ansiktsrengöringsborsten en stor innovation. LUNA™ play skapar hela LUNA™ upplevelsen i en enhet stor som en macaron, och är en rolig och prisvärd introduktion till de underbara fördelarna inom hudvård som T-Sonic™-rengöringen medför. LUNA™ play avlägsnar skonsamt döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Efter rengöringen känns din hud mjuk och len med vacker lyster. Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar. Varje LUNA™ play ansiktsborste kan användas i upp till 100 rengöringsrutiner och kommer i 7 färgglada nyanser: Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine och Midnight.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22