Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

UFO Beauty Device Mint
UFO Beauty Device Mint
UFO Beauty Device Mint
UFO Beauty Device Mint
UFO Beauty Device Mint
UFO Beauty Device Mint
Kampanj 20%

UFO Beauty Device Mint

Foreo

TA FRAM LYSTER I DIN HY UFO är världens mest avancerade smarta ansiktsmask, utformad för att förvandla din 20 minuter långa sheetmaskbehandling till ett 90 sekunders-treat.
2 236 kr2 795 kr

Recensioner

Martina | 2018-11-06
Har idag testat min Foreo ufo för första gången. Lite trixigt att komma igång med appen och scanna kod på masken, hade velat bara köra igång :) Men appen är smidig, lite synd att jag måste ”hitta min ufo” varje gång jag startar appen, borde räcka med en gång. Skön känsla med värme och vibration och jag märkte att masken hade helt gått in i hyn efter dessa 90 sekunder. Efteråt är ansiktet lika lent som en baby och jag kan inte sluta klappa mig själv på kinderna. För att rengöra, bara att öppna ringen, ta ut masken och skölja hela ufon i vatten. Klart! Återstår att se efter några veckor/ månader om det ger ett långsiktigt resultat.
Anna | 2018-08-30
Hej! Önskar jag kunde recensera produkten! Men har (ännu) inte köpt den. Men överväger starkt att göra det. Vet dessvärre så lite om den. Mer än vad jag läst under”BESKRIVNING”. Men förstår ej exakt ändå. Kan/Ska denna lilla apparat användas på huden UTAN ansiktsmasker, kröner, serum etc.?? Alltså är den gjord för att tex användas under en ”viss rekkomrnserad tid/period” för att tex få en hy som ”ser yngre /stramare ut” ??? El Måste det kombineras med något ( tex ansiktsmask) Och vice verca - Kan man använda Ansiktsmaskerna och få lila bra resultat UTAN denna apparat?? Är alla färgerna samma PRODUKT/MASKIN, bara olika färger på den??? Går den på batteri? Isf går der att byta själv ? Det borde ju inte vara någon ” engångsgrej , tills ev batteri tar slut , för detta pris!!!? Och sist ÄR DET NÅGON/NÅGRA som använt denna ett tag och själv/själva märkt stor förändring , och alltså djupt kan rekkomendera den?? Tack på förhand.. Kram, Anna..

Mer Information

TA FRAM LYSTER I DIN HY
UFO är världens mest avancerade smarta ansiktsmask, utformad för att förvandla din 20 minuter långa sheetmaskbehandling till ett 90 sekunders-treat. Produkten kombinerar UFO-aktiverade masker i mikrofiber med Hyper-Infusion-teknologi (värme, kyla och T-Sonic-pulseringar) och LED-ljusterapi för en hemmabehandling på professionell nivå. Värmen öppnar upp porerna, T-Sonic-pulseringar hjälper till att föra aktiva ingredienser in i huden och kryoterapin både stänger in de aktiva ingredienserna och ger fasthet till huden.
HYPER-INFUSION
Värme öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. Kyla stänger in de aktiva ingredienserna och hjälper blodkärl att dra sig samman, vilket gör att synligheten av porer minskar och huden upplevs mindre svullen. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna bättre absorberas.
FRAMTIDENS HUDVÅRD
Olikt traditionella sheetmasker erbjuder UFO överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av kyla, värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.
EN HELT NY INNOVATION INOM ANSIKTSMASKER
UFO når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienser i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt blomvatten. Varje mask paras med en förprogrammerad behandling via UFO-appen för att boosta effekten och säkerställa en strålande hy.
•De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna
•UFO använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna, T-Sonic-pulseringar för att föra aktiva ingredienser djupare in i huden och kryoterapi för att stänga igen de aktiva ingredienserna och ge fasthet till huden
•Värmeterapi värmer huden för att mjuka upp och öppna porerna, vilket hjälper maskernas ingredienser att tränga in till hudens innersta lager
•Kryoterapi kyler för att lyfta och ge fasthet till huden, samtidigt som den minskar synligheten av porer och reducerar inflammation
•Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage
•UFO använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att erbjuda tre photofacials – anti-age (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus)
•Rött LED-ljus minskar tecken på åldrande och stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy
•Grönt LED-ljus ljusar upp glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost
•Blått ljus dödar bakterierna som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy
•UFO paras med FOREO-appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic-pulseringarnas intensitet, ljusstyrka och värme/kyla
•Gjord av medicinskt silikon
•USB-uppladdningsbar och 100% vattentät
•Två års garanti
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22