Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
LUNA Play Plus Pearl Pink
LUNA Play Plus Pearl Pink
LUNA Play Plus Pearl Pink

LUNA Play Plus Pearl Pink

Foreo

En revolutionerande ansiktsrengöringsborste som lämnar huden strålande vacker – LUNA Play Plus är den perfekta introduktionen till FOREOs hudvårdsprodukter.
499 kr
Pearl Pink

Recensioner

Simone | 2018-02-22
Hygienisk och lätt att komma åt överallt pga storleken. För mig var inte priset det avgörande utan storleken. Första gången jag använde den tyckte jag att den rev lite men har vant mig nu och aldrig känt mig renare. Kan inte tvätta mig utan denna nu. Tvekar ni mellan denna och Foreo Play så satsa på denna (Play plus) pga utbytbara batterier. Haft min i snart 8 månader utan behövt byta batteri dock.
Mia | 2018-02-22
Den bästa beauty tool jag använt hittills! Huden känns lenare och pormaskarna har minskat betydligt, smidigt med utbytbara batteri dock har jag inte behövt byta på min ännu och jag använder morgon och kväll redan i 3 månader.
Anna | 2018-02-21
Huden känns ren, fräsch och mjuk efter användning! Toppen! Lätt att rengöra vilket är ett stort plus!

Mer Information

En revolutionerande ansiktsrengöringsborste som lämnar huden strålande vacker – LUNA Play Plus är den perfekta introduktionen till FOREOs hudvårdsprodukter. 8000 T-Sonic-pulseringar per minut erbjuder en ansiktsrengöring som ger lyster, jämnar ut hudtonen och tar bort 99,5% smuts, olja och sminkrester. LUNA Play Plus ansiktsrengöringsborste har ett större borsthuvud och längre silikonknoppar för en mjukare och mer avancerad rengöringskraft. T-Sonic-borsten använder ett utbytbart AAA-batteri vilket möjliggör en längre användning.
Det medicinska silikonet som används i LUNA Play Plus rengöringsborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborststrån* då det snabbtorkande och icke-porösa materialet förhindrar bakterietillväxt. Det mjuka silikonet är också skonsam mot huden, hypoallergen samt fri från ftalater och BPA. Den ergonomiska och lätta T-Sonic-borsten är bekväm att hålla och kan följa med dig var du än ska – inga extra eller utbytbara borsthuvuden är
nödvändiga. Använd ansiktsrengöringsborsten i en minut två gånger om dagen tillsammans med din favoritrengöring för en märkbart vackrare hud.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22