Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Get Your Glow On Peel Off Mask
Get Your Glow On Peel Off Mask

Get Your Glow On Peel Off Mask

Formula 10.0.6

Lystergivande peel off mask som på 15 minuter tar bort döda hudceller och ger en klar och frisk hud.
99 kr

Recensioner

Kadi | 2017-03-05
Helt okej mask men dock fick jag inte de resultaten jag önskade. Huden blev super mjuk och len efteråt och doftade fräscht men tyvärr blev jag inte av med många blackheads
Julia A | 2017-03-03
Bästa budget-masken! Min hud får en härlig lyster av denna masken. Huden känns superlen, och den brukar till och med påskynda utläkningen av finnar. Har alltid denna i mitt badrumsskåp, och använder den minst två gånger i veckan. Den är dessutom skonsam nog att använda varje dag, om du skulle vilja! Perfekt för de som inte kan använda mer tuffa typer av peeling, eftersom den exfolierar på ett väldigt skonsamt sätt. Luktar dessutom som någon godis från barndomen, vilket gör mig lite nostalgisk varje gång jag använder den :)
Jessica | 2017-02-24
Klar lyster efter användning! Denna mask är ok men jag har ett speciellt förhållande till Pores Be Pure och håller mig till den.

Mer Information

Lystergivande peel off mask som på 15 minuter tar bort döda hudceller och ger en klar och frisk hud.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22