Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Be Berry Bright Exfoliating Mud Mask 100 ml
Kampanj 20%...

Be Berry Bright Exfoliating Mud Mask 100 ml

Formula 10.0.6

Kick-starta din rengöringsrutin med denna fantastiska 3-i-1 produkt. Fungerar både som en rengöring, skrubb samt ansiktsmask, som lämnar din hy ren, mjuk och full av lyster.
79,20 kr99 kr

Recensioner

Linnea Wahlström | 2017-02-20
Jag har väldigt torr hud och detta lämnar lite av en "sandpapperskänsla" Tror det passar bättre för en annan hudtyp
Sara H | 2017-02-16
Jättebra! Jag brukar använda den här två gånger i veckan och det bästa med det är att det är mask och skrubb i en. Perfekt! Jag har lite känslig hy och den här funkar jättebra för mig. Rekommenderas till de medlet tid och känslig hy.

Mer Information

Kick-starta din rengöringsrutin med denna fantastiska 3-i-1 produkt. Fungerar både som en rengöring, skrubb samt ansiktsmask, som lämnar din hy ren, mjuk och full av lyster. Be Berry Bright innehåller de aktiva ingredienserna gojibär och gröna kaffebönor. Gojibär är fulla av antioxidanter och bidrar till en jämn hudton, i kombination med gröna kaffebönor ger de en mild exfoliering.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22