Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Down To The Pore
Down To The Pore
Down To The Pore
Kampanj 20%...

Down To The Pore

Formula 10.0.6

Näsplåster som snabbt avlägsnar svartapormaskar och rengör på djupet. Plåstren kommer i 6-pack och lämnar huden mjuk, len och nedmattad så att du får en fräsch känsla.
63,20 kr79 kr

Recensioner

Emma | 2017-08-15
Har använt en gång och ser lite skillnad. Har väldigt stora och svarta pormaskar. De allra största är borta eller blivit mindre men det finns absolut mycket kvar, dock kan man inte vänta sig en ren näsa när det gäller såna plåster. Kommer använda upp de, såklart, men om de är värda att köpa igen får vi se efter några användningar! Iallafall bättre än niveas
Cecilia | 2017-04-10
Riktigt besviken på dessa då jag efter att ha tagit bort stipsen hade 2 jättestora blåmärken på var sida om näsan. Har tidigare använt liknande produkter, men aldrig reagerat på detta sätt. Nu, några dagar efter har jag fortfarande kvar blåmärkena.
Viktoria Sandén | 2017-03-09
Har knappt några synliga porer tack vare denna! Brukar när det behövs använda efter jag duschat. Använder man den cirka 2 gånger i veckan så kan man efter ett tag se resultat. Jag är jättenöjd. Älskar alla deras produkter

Mer Information

Näsplåster som snabbt avlägsnar svartapormaskar och rengör på djupet. Plåstren kommer i 6-pack och lämnar huden mjuk, len och nedmattad så att du får en fräsch känsla. Down To The Pore innehåller de aktiva ingredienserna tea tree olja och kaolin. Tea tree olja är känd för dess antibakteriella egenskaper, medan Kaolin absorberar orenheter, överflödigt talg.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22