Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Stimulash Fusion Intensive Night Conditioning Lash Enhancer
Stimulash Fusion Intensive Night Conditioning Lash Enhancer

Stimulash Fusion Intensive Night Conditioning Lash Enhancer

Fusion Beauty

Sluta drömma om fylliga, läckra fransar, vakna upp med dem!
1 035 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Stimulash Fusion Intensive Night Conditioning Lash Enhancer
p480920
v83246058
Fusion Beauty
SEK
1035

Recensioner

Angelica | 2016-01-28
Använt i en månad. Fransarna känns tjockare efter alla månader av Fransdörlängning. Men jag ser ingen synlig skillnad på om de blivit längre eller mörkare som det påstas.
Caroline Eriksson | 2015-11-11
Jag har superkänsliga ögon och var väldigt tveksam första gången jag provade Stimulash. Har inte haft några som helst allergiska reaktioner och produkten fungerar verkligen!! Har alltid haft korta tunna ögonfransar men efter jag började med denna produkten så har jag långa vackra fransar! Rekommenderas!
Kajsa Järnmalm | 2015-11-01
Jag har tidigare köpt nouriche som jag fick mycket bra effekt av, men provade den här för att kunna jämföra med nouriche. Efter 2-3 nätters användning blev jag över natt helt igensvullen på ena ögonlocket och kunde knappt se på vänster öga. Efter ett besök hos ögonläkaren visade det sig att körtlarna blivit igentäppta i ögonlocket och att detta lett till en ögonlocksinfektion. Nu tre veckor senare med antibiotika- och kortisonkräm, är jag fortfarande svullen på sidan av ögonlocket och det kliar. Jag har aldrig varit med om detta tidigare och det kom precis efter jag började använda denna produkt, så jag är ganska övertygad om att det är kopplat till den. Köp inte om ni är känsliga mot starka produkter!! 900 spänn rätt ner i soporna och jag ser fortfarande konstig ut runt ögat :( Ska tillbaka till läkaren igen.

Mer Information

Sluta drömma om fylliga, läckra fransar, vakna upp med dem!
Stimulashfusion Advanced Formula Intense Night Conditioning Lash Enhancer är ett intensivt ögonfransserum som på ett dramatiskt sätt förstärker ögonfransarnas naturliga längd, tjocklek och densitet – på bara 4-6 veckor.
Serumet innehåller ett lipid komplex som i kliniska tester visat sig vara djup vårdande, reparerande och närande.
Innehåller bland annat sodium hyaluronate (för lyster och glans), panthenol (flexibilitet) samt Vitamin E och C (antioxidanter).
Vad innehåller Fusion Brands produkter för att främja franstillväxten?
Istället för prostaglandinanaloger använder man sig av:
CAPIXYL
En peptid med rödklöverextrakt , en ny och innovativ Ingrediens som förebygger håravfall, stimulerar hårtillväxten samt reducerar eventuell obalans vid hårroten. Ej testat på djur i något led.
SYMPEPTIDE
En peptid som i kliniska studier visat sig stimulera och stärka fransen samt öka själva franstillväxten genom att öka produktionen av keratin. Ej testat på djur i något led.
Användningsinstruktioner: Applicera produkten med appliceringsborsten i en tunn linje längs den övre franskanten vid rötterna innan sängående. Använd sparsamt!
Volym:4.5 ml
Färg:Transparent
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22