Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Bli medlem och få KICKS-BACK på allt du handlar till och med 23 december! 

Maestro Fusion 6,5
Maestro Fusion 6,5
Maestro Fusion 6,5
Maestro Fusion 6,5

Maestro Fusion 6,5

Giorgio Armani Beauty

Maestro Fusion är en revolutionerande makeup-produkt för din hud. Maestro Fusion har en ultralätt konsistens och absorberas omedelbart.
620 kr
6,5

Recensioner

Annika | 2018-03-03
Älskar denna lätta och fina foundation som håller fint på mig hela dagen.
Isa | 2017-03-28
Ville verkligen älska denna för den känns fjäderlätt på hyn men tyvärr funkar den inte för mig. Jag har kombo-hy och när jag först applicerar denna ser det verkligen gräsligt ut! Efter ett par minuter när den sjunkit in ordentligt ser det bättre ut, dock inte så bra som man önskar för en så dyr foundation. Har du en endaste por kommer den lägga sig däri och framhäva den och göra så att du ser ut att ha fler porer än när du är utan smink. Håll dig borta från denna om du har det minsta torr hy! Vill tillägga att jag inte har problem med förstorade porer.
Anna | 2017-02-16
Den känns fjäderlätt på huden, smälter in och blir som en andra hud. Fantastisk för den som inte gillar känslan av att vara sminkad då den både känns och ser helt naturlig ut. Ger lyster och är en favorit som jag köper om och om igen.

Mer Information

Maestro Fusion är en revolutionerande makeup-produkt för din hud. Maestro Fusion har en ultralätt konsistens och absorberas omedelbart. Maestro glider lätt över huden och gör den jämn och slät, framhäver den naturliga lystern och ger en felfri finish. Tack vare den revolutionerade konsistensen matchar färgerna flera olika hudtoner. Används med pipett och appliceras i ansiktet med fingertopparna, precis som din ansiktscreme. Maestro Fusion har vunnit mer än 30 internationella Beauty Awards.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22