Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Members only! Weekend deal: 50% på  utvalda dagkrämer från Biotherm & 50% på KICKS Beauty makeup & makeup tools. 

Ecstasy Lacquer Lipstick 500 Vintage
Ecstasy Lacquer Lipstick 500 Vintage
Ecstasy Lacquer Lipstick 500 Vintage

Ecstasy Lacquer Lipstick 500 Vintage

Giorgio Armani Beauty

Låt din plutmun ta plats med 18 olika spännande nyanser. Med en perfekt balans mellan komfort, djärvhet & glans - sitter den här läppfärgen precis där den ska.
350 kr
500 Vintage
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Sylvia | 2017-05-13
Fantastisk färg! Lätt applicering. Ganska hållbar vid intag av vätska men äts av under dagen. Rekommenderar denna ändå eftersom den är så väldigt snygg!
Snövit | 2016-02-21
Läpparna skiner på ett snyggt sätt (Inte spegelblankt, utan mer diskret) och ser helt plötsligt ut att vara i mycket bättre skick. På något sätt ger det ett dyrt och välvårdat intryck. Konsistensen känns skön och oklistrig på läpparna. Tyvärr kostar det därefter, så det är något man bär när man vill vara extra fin.
Emilia D | 2016-02-19
En härlig produkt som får läppar att skina så där lagom, den håller i flera timmar och det är verkligen en kvalitets produkt, som jag personligen har svårt att motstå.

Mer Information

Låt din plutmun ta plats med 18 olika spännande nyanser. Med en perfekt balans mellan komfort, djärvhet & glans - sitter den här läppfärgen precis där den ska. Färgerna har en nära koppling till Giorgio Armanis universum, mellan öst och väst, Hollywood och mode.
Färg:Orange
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22