Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Black Ecstasy Mascara Obsidian Black
Black Ecstasy Mascara Obsidian Black

Black Ecstasy Mascara Obsidian Black

Giorgio Armani Beauty

Med Eyes to Kill Black Ecstasy får du en mascara, som ger dina fransar extremt mycket volym. Borsten är formad som en cylinder, vilket bidrar till att den fångar upp varenda frans.
360 kr

Recensioner

Camilla W. | 2016-11-22
Håller hela dagen, ger fylliga, svarta fransar. Jättebra mascara! Min favorit!
Makeupbyv | 2016-08-13
Världens bästa mascara, helt klart!!
Christina Jakobsson | 2016-03-23
Bästa mascaran jag använt! Mascaran separerar, ger volym och förlänger på samma gång.

Mer Information

Med Eyes to Kill Black Ecstasy får du en mascara, som ger dina fransar extremt mycket volym. Borsten är formad som en cylinder, vilket bidrar till att den fångar upp varenda frans. Samtidigt är det färre men tjockare fibrer i borstens huvud, vilket säkrar att det kommer mer färg på varje frans. Det är enkelt att applicera flera lager av mascaran för att uppnå den perfekta volymen och den snygga, djupa färgen.
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22