Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Eye Tint 12 Gold Ashes
Eye Tint 12 Gold Ashes
Eye Tint 12 Gold Ashes
Eye Tint 12 Gold Ashes
Eye Tint 12 Gold Ashes
Eye Tint 12 Gold Ashes

Eye Tint 12 Gold Ashes

Giorgio Armani Beauty

Krämögonskuggan Eye Tint, Smoky Nudes finns i sex neutrala och matta nyanser. Nyanser som ger en naturlig och sofistikerad makeup look.
350 kr
12 Gold Ashes

Recensioner

Elisabeth Fransson | 2017-09-30
Helt såld på denna ögonskugga jag har ett antal färger från glammiga onyx till guldbeige Italian riviera. Min favorit är nr 9 cold Cooper.
Anna | 2017-09-09
Har no 12 Gold Ashes och är totalt kär i den! sitter på hela dagen, har perfekt underbar färg. Buy buy buy!!
Carin | 2017-02-28
Favoritögonskuggan!! Har nästan alla färger, älskar speciellt de skimriga nr 11, 12 och den matta nr 23. Vattenresistenta och lätta att bygga upp önskad täckningsgrad med

Mer Information

Krämögonskuggan Eye Tint, Smoky Nudes finns i sex neutrala och matta nyanser. Nyanser som ger en naturlig och sofistikerad makeup look. Eye Tint har en exceptionell textur som fint smälter in på ögonlocket med en lätt och naturlig känsla. Det skapas en ren och intensiv färg med en lång hållbarhet. Eye Tint innehåller vatteningredienser och rena pigment som skapar en härlig färgintensitet. Smoky Nudes-nyanserna innehåller stänk av pärlemorskimmer som intensifierar dina ögon och skapar en fin och matt finish.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22