Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans innan jul, se kassasidan. Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. 

Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml

Sì EdP 50 ml

Giorgio Armani

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord.
870 kr

Recensioner

Monica | 2018-12-04
Älskar älskar älskar! Kan inte tänka mig att vara utan denna underbara doft, kvinnlig o sexig. Rekommenderas starkt<3
Melanie | 2018-11-21
Den kanske doftar bättre på andra men på mig luktar denna precis som offentlig toalett!
Eva | 2018-10-27
Underbar doft som jag kände jag inte vill vara utan funkar i alla tillfällen den är ej för tung Dessutom är just Armani dofterna min favorit

Mer Information

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord. Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22