Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Sì EdP 50 ml
Sì EdP 50 ml

Sì EdP 50 ml

Giorgio Armani

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord.
870 kr

Recensioner

Jessica | 2018-10-05
Så otroligt fin doft, magisk! Kommer önska mig en ny i julklapp o alla andra tillfällen framöver!!!
Camilla | 2018-10-03
"Den är liksom helt ok närhelst" skulle jag säga. Kanske inte min absoluta favorit eftersom den kan leva sitt eget liv istället för att bara 'hänga med och göra jobbet'. En tillräckligt komplex doft varken för tung eller lätt. Den fungerar bra till vardags men jag håller med om att man inte ska spraya på för mycket.
Maria S | 2018-10-01
ÅÅÅ... jag vill krypa ner i flaskan!

Mer Information

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord. Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22